cry and laugh

hari ini terpaksa celik mata pagi pagi untuk pick up anak orang.
dengan niat, nak menceriakan mood dan menghilangkan stress anak orang nih. eceh.


tapi...



lepas amek anak orang tuh, pagi pagi da kene maki dan memaki



"awak pandu bahaya, saya nak reverse....blablabla...baru P buat la cara P, pandu macam orang bodoh...blablabla...."



konklusi,

pagi pagi dah buat aku panas, pergi mampus la kau orang tua tak sedar diri bawak myvi duduk resak je pon, bajet kau tak bodoh kata orang bodoh. bawak kereta macam orang bodoh slow macam siput! bluwek! benci benci benci


ok ok, lupakan, tak bole marah sangat sangat, sebab kena drive. -,-


movie marathon =)



valentine's day

awesome! best sangat. gelak sampai nanges nanges. comel sangat. alololooooohhh. :D

"lets get naked"

my name is khan

ouh terbaik. sedih sangat sangat. =(
shah rukh khan tak pernah tak buat saya menangis. tsk tsk T_T
(maluuu, menangis sepanjang masa)
by the way two thumbs up for this movie :) 5 star!

"there's only two people in this world, good people, bad people"

"my name is khan and i'm not a terrorist"

6 comments:

kinanordin said...

rilex la chaaa hehe ;p

k u c e m said...

saya memang cool :P

fadhee said...

thanx tau sudi ceriakan mood 'anak org' ni.......hehe.......abaikan org tua x sedar diri tu

k u c e m said...

semuanya kerana kau fadheeeeeeeeeeeee

fadhee said...

bukan niatku syg ;(

k u c e m said...

eh emo emo pulak