shut my eyes when the sun is rising.

dah berkali kali aku tekan "new post", end up aku close tab.
hmm. don't know which one to tell.
banyak benda la berlaku.
macam macam aku rasa minggu ni. sekarang rasa confuse nak pilih mane satu rasa nak cerita.

bermula dengan cerita invisible woman la. ehemm, thanks to lutfee, sebab he's the one who found them. heee. suka sangat. actually die jumpa adek die je. but atleast now i know, hes at muar, study at poli. he he he. taw tuh je pon da suka. bengong. ok cerita lain.

ade orang tuh, dia tiba-tiba mengamuk. ok la, aku yang mengamuk dulu, lepas pujuk pujuk dan pujuk selama 3 hari. baru ok sikit. gedik kan? 3 hari nak aku pujuk. ok pon nak sikit jeh. haha. nasib baik aku sayang kau gila. haha. ok lepas tuh die buat aku cuak, tiba tiba serang aku pulak. ok ni betol cuak sebab ingat dia nampak aku kat sunway tuh. haha. ok cerita ni cam banyak "haha" pulak dah. ending cerita, dia saje buat aku cuak. jahanam punya jantan. haha lagi.

cerita malam semalam pulak. pergi tempat si botak pusing pusing piring hitam. lepas tuh pi kutuk orang dekat lantai menari. haha. orang orang menari. aku sakit kaki. melecet. damn you beautiful wedges. kaki melecet sampai la ni sakit. ciss. si mamat garang hulur tangan ajak menari, awww, malu mak dik non. haha. ok
satu - tak reti menari di khalayak ramai
dua - kaki sakit tahan melecet
tiga - malu lah.
lepas tuh, pergi the castle. ni part macam macam. gelak gelak dengar si besar membebel merepek. haha. mula mula ingat nak makan. but bila si panjang tanya, "nak shisha?" haa berseri seri muka jawab dengan penuh perasan comel nye "nak!" hahah. excited tiba tiba. sampai the castle, lupa nak makan. barbican plus shisha multiply an empty stomach. very bad idea. sampai satu masa, dah tak tahan. hulur paip dekat si baik. haha panggil baik ade sebab. ha teruskan membaca. bila dah hulur paip dekat si baik sebab dah tak tahan. kepala dah berat. badan dah sejuk semacam. macam nak pengsan. sekali bluwerghhhh! kat seblah si baik. haha. si baik gelabah. suruk amek air mineral die, pegi amek tissue, suruh muntah semua semua, jangan tahan. haha. nasib baik masa tuh si garang tak ada. semua orang tanye tanye ok ke dak? si panjang siap tanye "ok tak? bole naik kuda lagi?" haha bengong! lepas dah muntah, terasa lega sangat. pergi tandas berak. haha. lepastuh balik. yg lain lain tamaw cerita. haha. ok next.

cerita pasal sorang lagi ni, issue sensitive sikit. kang apa saja aku cakap ade yang salah tafsir. so biar jelah kan. susah la. tak salahkan sape sape. tapi memang sayang la. the bond yang kita orang ada tuh, hilang dengan sia sia. tapi takpelah. hidup kena diteroskan. serabut la pasal ni. haa lu pikir la sendiri. den malas jawab.

ok potpet dengan fafa, aku dah lupa nak cerita ape dah. haha. asek tergantung je cerita. haha. damn. ok la. next time je cerita. haha.
hari ni 25th december 2009. hari ni anniversary abah dengan mak cik aisyah. oh and hari jadi cik laila dan cik sarah.


happy 19th birthday cik laila and cik sarah

anniversary tanak wish. aku kesah? TAK LANGSUNG!
ok bye


4 comments:

faraOfafa said...

reject okay that beautiful wedges and don't forget the part that we waiting for si garang and si GEMOK pergi beli bandage. haha i lalok u vomit okay la kan :P

eh xnak cerite psal kotak ajaib? okay x i lawak je. hee.

kte xde jodoh nk habis kan cerite, some other day la kot and xmo dorg dgr. nnt sebok je bukak telinge luas2.

k u c e m said...

haha kan da tulis
"yang lain lain tanak cerita"
hahaha :p

[simulutbising] said...

thanks nini..
:D

k u c e m said...

ure wlcme lela